Zakelijk aan de slag met Bitcoin


Vandaag nog Bitcoin betalingen accepteren

Bedrijven
U kunt redelijk eenvoudig zelf uw diensten of producten aanbieden aan het groeide aantal Bitcoin gebruikers. Voor deze simpele manieren om Bitcoin betalingen te ondersteunen heeft u enkel een Bitcoin wallet nodig. Indien u nog niet goed weet hoe een Bitcoin betaling werkt kunt u het beste eerst wat ervaring opdoen met het betalen en ontvangen van bitcoins. Als u zelf enigszins vertrouwd bent geraakt met Bitcoin is het zakelijk accepteren ervan heel eenvoudig. Naast het hebben van wat ervaring met Bitcoin betalingen is het handig om een aantal keren gewisseld te hebben van bitcoins naar euros en omgekeerd. Het regelmatig omwisselen van bitcoins doet u het voordeligst op een wisselmarkt.

Wanneer u zo ver bent kunt u verder gaan met het accepteren van bitcoin betalingen. Er zijn voor diverse doeleinden verschillende manieren om bitcoins te ontvangen. Op de volgende pagina's wordt uitgelegd hoe u kostenloos op een redelijk eenvoudige manier bitcoins kunt accepteren. Bijvoorbeeld:
  • Voor facturen
  • In een horecagelegenheid
  • In een winkel of een ander verkooppunt
  • Voor hele kleine bedragen oftewel microbetalingen
  • Voor online verkoop
U kunt er ook voor kiezen om hulp in te schakelen van professionele betaalintermediairs. Er zijn verschillende professionele dienstverleners die u kunnen helpen bij het ontvangen van Bitcoin betalingen.

Kies uw Bitcoin betaaloplossing

Er zijn allerlei eenvoudige manieren om bitcoin te ontvangen. U kunt uw bedrijf voorzien van één of meerdere oplossing. Kies om te beginnen een betaaloplossing die goed bij uw onderneming past. Onderstaande oplossingen zijn eenvoudig zelf te implementeren in uw bedrijf.

Kies welke soort betaaloplossing u nodig heeft.

Als het niet in één keer lukt

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets mis gaat met het zelf inrichten van uw Bitcoin betaaloplossing of het niet meteen lukt. Ook kan het zijn dat u nog niet helemaal zeker bent of uw oplossing wel helemaal goed werkt. Kom dan eens langs bij één van de vele Bitcoin meetings die worden georganiseerd. Er zijn altijd veel enthousiaste mensen aanwezig met raad en daad die u met plezier helpen en uw vragen kunnen beantwoorden.
LinkedIn Twitter Facebook Google Reddit Email